0471/06.00.00

info@lido-cleaning.be
Christel Talboom

Heihoefke 5
2960 Sint Lenaarts
BTW : BE 0712.574.668
uw uitblinker in schoonmaak
Copyright © 2014 by - Movi computerbedrijf  ∑  All Rights reserved  -  E-Mail:walter@movi.be
Lido cleaning gevestigd te Rijkevorsel is een schoonmaakbedrijf dat actief is in bijna de gehele provincie Antwerpen, en haar diensten verleent aan particulieren, maar voornamelijk aan ondernemingen uit diversen sectoren.
Grote of kleine onderneming wij bieden u een passende oplossing voor al uw schoonmaakwerkzaamheden.
Wij verzorgen eenmalige opdrachten, en periodieke opdrachten, maar bieden u ook totaaloplossingen voor uw onderneming, ook kunt u bij ons terecht voor tijdelijke vervanging van uw vaste schoonmaakpersoneel, bijv bij ziekte of verlof e.d. Waarbij er gewerkt wordt met milieuvriendelijke producten voorzien van ecolabel. Er wordt gewerkt met louter professionele producten van een Duits topmerk, waarbij wij mens, dier, en milieu ontzien en toch een absoluut topresultaat kunnen afleveren.
Een topresultaat afleveren doen we natuurlijk niet alleen met de juiste producten en materialen, maar vooral met goed opgeleide en gemotiveerde werknemers, die de wensen van de klanten kunnen omzetten in het gewenste resultaat, door gedegen kennis en regelmatige bijscholing van ons personeel blijven zij op de hoogte van de nieuwste schoonmaak technieken en materialen, en zullen deze dan ook inzetten om voor u het beste resultaat te behalen op een zo efficiŽnt mogelijke manier.
ONZE MATERIALEN EN MACHINES
Ook bij het aanschaffen van onze materialen en machines denken wij aan onze klanten, zo werken wij met de stilste en zuinigste machines die er op de markt zijn, en werken wij met producten die niet te overheersend ruiken maar wel een prettige frisse geur hebben en verspreiden. Onze producten zijn uiteraard onschadelijk voor u en uw materialen/kantoormeubelen/computers/en vloeroppervlakken e.d. Onze grote kennis van producten en materialen is daarbij essentieel.
Onze machines zijn erg zuinig in gebruik en zeer stil, dit is voor onze klanten ook erg prettig als onze mensen de werkzaamheden moeten uitvoeren tijdens de kantooruren. Op deze manier kunnen wij er voor zorgen dat we de overlast tot een minimum beperken, zodat u niet of nauwelijks hinder ondervindt in uw werkzaamheden. Onze stofzuigers bijvoorbeeld hebben slechts een geluidsniveau van 57 decibel, dit is ongeveer het geluidsniveau van een gesprek tussen twee mensen. Verder gebruiken onze machines een minimum aan stroom en water.
ONZE MANIER VAN WERKEN
Al onze medewerkers worden goed opgeleid, en voorzien van duidelijke instructies op pad gestuurd naar onze klanten, wij staan hierbij op beleefdheid en klantvriendelijkheid, en openstaan voor eventuele suggesties van onze klanten, al onze medewerkers hebben een logboek specifiek voor de klant waar men de werkzaamheden dient uit te voeren, in dit logboek zitten de schoonmaakkaarten waarop exact staat vermeld welke werkzaamheden men dient uit te voeren en op welke locatie. Deze kaarten dienen nadat de werkzaamheden zijn uitgevoerd, afgetekend te worden door de klant, op deze manier kan u zelf gemakkelijk controleren of alles naar wens is uitgevoerd, tevens is er in het logboek ruimte voorzien voor eventuele opmerkingen/commentaren of suggesties van de klant. Het logboek dient dan ook altijd beschikbaar te zijn voor de klant alsook voor de medewerker van lido cleaning. De medewerker van lido cleaning bezorgt deze elke week afgetekend terug aan zijn verantwoordelijke, zodat deze direct kan reageren op eventuele veranderingen/opmerkingen of commentaren van de klant. Wij streven ernaar voor elke klant een vast aanspreekpunt te hebben, die op de hoogte is van de situatie bij de betreffende klant, op deze manier kunnen wij een prettig en persoonlijk contact garanderen en direct reageren op elke situatie of verandering. Op deze manier streven wij naar een 100% tevredenheid van onze klanten.